Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στα καταστήματα The Big Bad Wolf Souvlaki & Burger Bar θα βρείτε πλούσιες γευστικές προτάσεις με επίκεντρο το σουβλάκι και τα burgers. Άνθρωποι με μεράκι και όρεξη εργάζονται καθημερινά για να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες σας και να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στην καθημερινότητα σας.

Οι άνθρωποι που εργάζονται στα καταστήματα The Big Bad Wolf είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια και για αυτό το λόγο φροντίζουμε για τη συνεχή εξέλιξη τους, παρέχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση, καθώς και κίνητρα για υψηλές επιδόσεις σε κάθε δραστηριότητα.

Εστιάζουμε την προσοχή μας στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων σας και βασίζουμε το μοντέλο λειτουργία μας στο τετράπτυχο Ποιότητα Εξυπηρέτηση Καθαριότητα και Φιλοξενία.

poiotita

Ποιότητα

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να εξελίσσουμε συνέχεια τη διαδικασία παρασκευής γευμάτων υψηλής ποιότητας πάντα τηρώντας τις βασικές αρχές ασφάλειας τροφίμων. Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές, οι οποίοι μας προμηθεύουν καθημερινά βάσει προδιαγραφών με τις πρώτες ύλες για την παρασκευή των γευμάτων σας. Εφαρμόζουμε ποιοτικούς ελέγχους στα προσφερόμενα προϊόντα για να διασφαλίσουμε όλα τα προδιαγραφόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ελέγχουμε την τήρηση των προδιαγραφόμενων διαδικασιών μέσω mystery shopping στα καταστήματα μας ... για να προλάβουμε τυχόν αστοχίες και εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας σε νέες διαδικασίες και τεχνολογίες. Σε συνεργασία με πιστοποιημένο εξωτερικό συνεργάτη έχουμε δημιουργήσει σύστημα αυτοελέγχου βάσει των αρχών HACCP, με πλήρως τεκμηριωμένες διαδικασίες, το οποίο επιθεωρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τη ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξυπηρέτηση

Κύριος στόχος μας είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των παραγγελιών σας και είναι αυτό που μας έχει χαρακτηρίσει στην αγορά του food delivery. Αναζητούμε το συνεχώς αυξανόμενο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας και επενδύουμε συνεχώς στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας, έχοντας δημιουργήσει σειρά διαδικασιών που μας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζουμε σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουμε την εξυπηρέτηση σας. Έχουμε δημιουργήσει ... δικό μας τηλεφωνικό κέντρο όπου όλοι εσείς μπορείτε να καλέσετε για να δώσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, να ρωτήσετε για την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και να αναφέρετε κάποιο σχόλιο υπόδειξη η αστοχία σε αυτήν. Το I.T. τμήμα της εταιρείας μας έχει δημιουργήσει σύγχρονες διαδικασίες για τη βελτιστοποίηση της παραγγελίας σας.Στο τέλος του 2019 ήμασταν η πρώτη εταιρεία στο χώρο των ψητοπωλείων που εισήγαγε ειδοποίηση προς τους πελάτες της για την εξέλιξη της παραγγελίας τους. Δυο φορές το χρόνο κάνουμε έρευνα σε μεγάλο μέρος των πελατών μας όπου συλλέγουμε δεδομένα και πληροφορίες για το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας από την απόδοση μας. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τα ευρήματα και τα δεδομένα που συλλέγουμε για το προσδιορισμό της στρατηγικής μας και τον σχεδιασμό των υπηρεσιών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

poiotita
kathariotita

Καθαριότητα

Ο βασικός παράγοντας επιτυχίας των καταστημάτων εστίασης είναι η διατήρηση υψηλών επιπέδων υγιεινής των καταστημάτων αλλά και των εργαζομένων σε αυτά. Γι’ αυτό όταν λήγει το ωράριο εξυπηρέτησης των πελατών τα φωτά των καταστημάτων μας παραμένουν ανοιχτά, διότι τα συνεργεία καθαρισμού αναλαμβάνουν δράση καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας από άκρη σε άκρη όλους τους χώρους παραγωγής και φιλοξενίας! Σε συνέχεια αυτής της καθημερινής προσπάθειας και σε συνεργασία με πιστοποιημένο εξωτερικό συνεργάτη προβαίνουμε σε περαιτέρω διαδικασίες και ενέργειες για να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υγιεινής των καταστημάτων μας. Η εκπαίδευση του προσωπικού μας σε θέματα προσωπικής υγιεινής είναι συνεχόμενη και φυσικά όλοι εργαζόμενοί μας είναι κάτοχοι πιστοποιητικών υγείας για εργασία σε χώρους εστίασης.

Φιλοξενία

Η φιλοξενία είναι γνώρισμα της ελληνικής κουλτούρας. Η φιλική διάθεση, τα χαμογελαστά πρόσωπα, η προθυμία των εργαζομένων μας, συνθέτουν ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον στα καταστήματά μας. Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματά μας, είτε για να πάρουν τις παραγγελίες τους take away, είτε για να απολαύσουν ένα γρήγορο γεύμα, καθώς επίσης σε ορισμένα καταστήματά μας υπάρχουν και χώροι καθιστικού όπου μπορούν κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα με οικογένεια και φίλους απολαμβάνοντας τις λιχουδιές του The Big Bad Wolf.

filoxenia